Кулінарія

Безвідходна кулінарія: курка

Продовжуємо розмову про страви з курки.

Сьогодні така неоднозначна у світлі правильного харчування частину, як шкіра і крила. Якщо крила ще якось можна виправдати, то знаю, що шкіру багато безжально викидають. Каюсь, я – ні). Або перетапливаю і використовую потім по трохи для змащування сковороди, або запікаю грудку з нею. Такий рулет з грудки зараз і покажу.

Половинки філе грудки натираємо сумішшю тертого свіжого імбиру, часнику, цедри апельсина, адигейської солі, суміші перців і сухих трав на ваш смак.

Складаємо “валетом”.

Обмотуємо курячої шкірою, знятої з тушки цілком.

Обв’язуємо ниткою.

Запікаємо на 180 градусах до готовності разом з гарніром.

Грудка виходить дуже ніжна. При бажанні шкіру можна викинути вже після запікання.

Вид у розрізі.

А на заголовному

Всім чудового дня!